Руският президент Владимир Путин си взе кратка почивка и прекарва

...
Руският президент Владимир Путин си взе кратка почивка и прекарва
Коментари Харесай

Путин отпочива в тайгата с Шойгу

Руският президент Владимир Путин си взе къса отмора и прекарва уикенда в сибирската тайга, където кара високопроходим автомобил и се разхожда в снега дружно с министъра на защитата Сергей Шойгу, заяви през днешния ден Кремъл, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Президентът прави разходки пешком с министъра на защитата Сергей Шойгу " в Сибир, разяснява сбито президентството в официално съобщение, публикувайки десетина фотоси, без обаче да уточни къде тъкмо са направени те.

Предоставените от Кремъл и излъчени от малките екрани фрагменти, демонстрират по какъв начин 68-годишният Путин и 65-годишният Шойгу, облечени в пухени якета, се разхождат из заснежените гори, минават по въжен мост и следят диви животни с бинокъл.



По-късно двамата отиват в работилница, където Шойгу демонстрира на президента какво майстори от дърво, упражнявайки заниманието си.



Повечето фотоси демонстрират двамата - в тъмни зимни облекла, украсени с бяла пухкава кожа, и обути във валенки - да се хранят на дървена маса навън. После те вършат разходка с високопроходим автомобил, а зад кормилото, необятно ухилен, е Путин.



Руският президент от години гради имидж на недопечен и мощен мъж, като постоянно показва положителната си физическа форма.

Медиите са показвали и преди фрагменти от негови визити в тайгата, по време на които той е на подводен лов на риба, ръководи транспортен съд или събира слънце гол до кръста.

Виждали сме го също да се спуска с подводница до дъното на езерото Байкал, да кара автомобил от " Формула 1 ", да лети с изтребител и да пуска на независимост тигър.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР