Руският президент Владимир Путин се къпе в кръв, извлечена от

...
Руският президент Владимир Путин се къпе в кръв, извлечена от
Коментари Харесай

Путин се къпе в еленска кръв за сексуална мощ

Руският президент Владимир Путин се къпе в кръв, извлечена от отрязаните рога на каспийски доблестен елен (наричан още марал), в предпочитание да ускори здравето си пишат съветски медии, представени от „ Дейли Мейл “ (Daily Mail).

Древната традиция се възприема като предизвикан от тестостерона балсам, който усъвършенства здравето и потентността на мъжа. Твърди се, че съветския държавен глава взема такава баня по няколко пъти в годината.

Германска тв: Путин си правил лифтинг и биел жена си

Детската фантазия на Путин: Възстановяването на Съюз на съветските социалистически републики

Активисти за отбрана на животните осъдиха „ варварския “ обред,

при който рогата на елените биват рязани без анестезия, с цел да се извлече кръвта, която се вари на гъст бульон, в който се къпят значими клечки.
 Каспийски доблестен елен (марал) Каспийски доблестен елен (марал)
64-годишният съветски президент още преди 10 година попитал за баните с кръв от марал и от този момент ги практикувал постоянно. Министър-председателят Дмитрий Медведев също бил разпален по кървавите бани.

През 2015 година Путин поканил на “кървава баня” някогашния италиански министър председател Силвио Берлускони.

Миналата година преди аудиенция на Путин в Алтай отрязали за госта 70 кг еленски рога, твърди излизащият на британски в. “Сайбириан таймс” (The Siberian Times).

Aлтайска компания, която изнася марали в Китай за лечебни цели, популяризира екстракта като “мощен тоник, който ускорява костите, мускулите, зъбите, зрението и слуха, цери пневмония, астма, остеопороза, артрит. В Русия рогата на марала са известни като “златни”.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР