Руският президент Владимир Путин съобщи, че страната му е създала

...
Руският президент Владимир Путин съобщи, че страната му е създала
Коментари Харесай

Путин обяви, че Русия е създала ракета с ядрен двигател

Руският президент Владимир Путин заяви, че страната му е основала крилата ракета с нуклеарен мотор, която може да лети на практика безпределно.

Руски медии незабавно разясниха, че това изцяло трансформира стратегическия баланс в света и е вест от подобен мащаб, че даже към този момент е мъчно да бъде осъзната.

Съобщението на Путин бе илюстрирано с анимация, на която се вижда по какъв начин ракетата, изстреляна от Русия, минава през Атлантическия океан, като заобикаля радарни системи за ранно предизвестие, минава на юг от Южна Америка и се насочва към задачата си през Тихия океан.

Неведнъж сме говорили на западните страни, че ще предприемем ограничения за обезвреждане на всички закани против страната ни и разгръщането на противоракетния щит. Но никой не искаше да беседва с нас, никой не искаше да ни слуша. Послушайте ни в този момент, сподели Путин измежду бурни и продължителни овации в залата и ставане на всички присъстващи на крайници.

Путин отдели най-голямата част от доклада си за развиването на страната на няколко нови стратегически и тактически оръжия. " Русия има такова оръжие ", сподели той, и изясни, че това са разработки, които по обясними аргументи не може да показва в оригинал. Всичко това не е от руски времена, а от работата през последните години на хиляди и хиляди наши надарени учени и експерти, добави Путин. " Те са същинските герои на нашето време. "

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР