Руският президент Владимир Путин разговоря вчера по телефона с израелския

...
Руският президент Владимир Путин разговоря вчера по телефона с израелския
Коментари Харесай

Путин и Бенет обсъдиха по телефона конфликта в Украйна

Руският президент Владимир Путин разговоря през вчерашния ден по телефона с израелския министър председател за спора в Украйна, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2512
Кремъл съобщи, че диалогът е бил по искане на израелската страна.

Израелски формален представител сподели, че Бенет, който е разговарял с украинския президент Володимир Зеленски в събота вечерта, е излязъл по средата на съвещание на държавното управление за диалога с Путин, който траял към час и половина.

От началото на войната на 24 февруари израелският министър председател беседва доста пъти както с съветския президент, по този начин и с украинския му сътрудник, в опит да подкрепи напъните за разрешаване на спора сред двете страни, отбелязва Ройтерс.

Последният диалог беше отдаден на напъните за преустановяване на огъня, както и за израелската филантропична помощ в района, заяви цитираният израелски представител, добавя Българска телеграфна агенция.

Вчера израелското държавно управление утвърди изпращането в Западна Украйна на полева болница, в която да се лекуват бежанци. Очаква се в нея да бъдат обслужвани към 100 пациенти дневно, осведомиха от канцеларията на Бенет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР