Руският президент Владимир Путин призова за политическо решение на израелско-палестинския

...
Руският президент Владимир Путин призова за политическо решение на израелско-палестинския
Коментари Харесай

Путин: От БРИКС могат да помогнат за намиране на решение на конфликта в Газа

Руският президент Владимир Путин прикани за политическо решение на израелско-палестинския спор и съобщи, че страните от БРИКС могат да вземат участие в търсенето на спокойно решение, съобщи Ройтерс. Той изрази тази своя позиция на виртуална среща на върха на страните от формата.
Прочетете още
Руският държавен глава дефинира филантропичните паузи като вярна стъпка към мира и акцентира, че е значимо да не се въвличат други страни във войната. 

" Смъртта на десетки хиляди хора, всеобщото прогонване на мирното население и разразяващата се филантропична злополука провокират най-дълбоко безпокойствие ", сподели Путин, представен от ТАСС. " Да гледаш по какъв начин оперират деца без анестезия... провокира особени усеща ", добави той.   

" Смятаме за извънредно потребно да продължим разискването в границите на БРИКС на по-нататъшното развиване на израелско-палестинския спор ", сподели още Путин. " Позицията на Русия има пореден и неконюнктурен темперамент. Призоваваме за общи старания на интернационалната общественост, ориентирани към деескалация на ситуацията, прекъсване на огъня и търсене на политическо решение ", означи съветският президент. 

По думите му историята е посочила " нежизнеспособността и контрапродуктивността на опитите на Съединени американски щати еднолично да решат " израелско-палестинския спор, съобщи Българска телеграфна агенция. Той дефинира филантропичната злополука в Газа като " директно разследване от устрема на Съединени американски щати да монополизират посредническите функционалности ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР