Руският президент Владимир Путин принуждава спряганата за негова любовница и

...
Руският президент Владимир Путин принуждава спряганата за негова любовница и
Коментари Харесай

Владимир Путин кара Алина Кабаева, която носи негово дете, да направи аборт?


" Руският президент Владимир Путин принуждава спряганата за негова държанка и някогашна състезателка по художествена гимнастика Алина Кабаева да направи аборт ", това написа украинската медия ТСН.

Според изданието ексспортистката е забременяла от президента в Москва. " Това, че стопанинът на Кремъл ще става за следващ път татко изобщо не го е зарадвало ", добави медията.

" Родителят на две публични дъщери (Мария и Екатерина) е схванал, че Кабаева чака момиченце, а той желае да има дете от мощния пол. Новината, че Путин, който тази година ще навърши 70 години, няма да се снабди с мъжки правоприемник е провокирала недоволството на президента. Заради това президентът е почнал да упорства Кабаева да прекъсне бременността си в профилирана клиника ", написа още  ТСН.

Според данни на швейцарския вестник " Зонтаг цайтунг " Кабаева е родила от Путин двама сина. По-голямото момче се е появило на бял свят в Швейцария през 2015 година, а второто - четири години по-късно в Русия.

За интимната връзка сред Кабаева и Путин се заприказва още през 2008 година Двамата категорично  отхвърлят тези изказвания.

Кабаева, която от 2007 до 2014 година бе депутатка в Държавната дума (долната камара на съветския парламент), а по-късно стана  председателка на Съвета на шефовете на частния холдинг Национална медийна група, декларира, че няма деца.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР