Руският президент Владимир Путин предложи днес да се организира нова

...
Руският президент Владимир Путин предложи днес да се организира нова
Коментари Харесай

Путин предложи да се срещне отново с Тръмп на 11 ноември в Париж

Руският президент Владимир Путин предложи през днешния ден да се провежда нова среща сред него и американския му сътрудник Доналд Тръмп, която да се организира в коридорите на отбелязването на 100-годишнината от края на Първата международна война на 11 ноември в Париж, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

" Разбира се, би било потребно да продължим директния разговор. Разбира се, в случай че американската страна е заинтригувана от такива контакти ", сподели Путин, откакто одобри в Москва съветника на президента на Съединени американски щати по въпросите на националната сигурност Джон Болтън.

В отговор Болтън увери Путин, че Тръмп ще се радва да се срещне с него.

В същото време съветският президент означи, че е сюрпризиран от вражески дейности, които Съединени американски щати подхващат против Русия.

Преди броени дни Тръмп разгласи, че желае да изтегли Съединените щати от Договора за очистване на ракетите със междинен и дребен обхват на деяние - основно двустранно съглашение, подписано през 1987 година сред Съединени американски щати и Съюз на съветските социалистически републики.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР