Руският президент Владимир Путин прави същото, което Адолф Хитлер през

...
Руският президент Владимир Путин прави същото, което Адолф Хитлер през
Коментари Харесай

Путин прави същото, което Хитлер през 1945 г. Това е чудесна новина за Украйна

Руският президент Владимир Путин прави същото, което Адолф Хитлер през 1945 година. Това е чудесна вест за Украйна. Такова мнение изрази военният специалист Олег Жданов в изявление за ТСН.

Според западните служби Путин няма доверие на подчинените си и персонално управлява военната интервенция в Донбас, Украйна. Той взема даже решения, които могат да бъдат взети на равнище бригаден военачалник или полковник. Руската " специфична интервенция " се управлява не от военни, а от политици, което е добра вест за Киев.

„ Това е доста добре за нас. Колкото повече политиците навлизат в детайлите на войната, толкоз по-бързо тази война ще бъде обречена на проваляне. Затова дано [Путин] командва. Можете даже да извършите историческа прилика. През март-април 1945 година Хитлер прави същото. Всяка седмица той сменя фелдмаршалите, като по този метод се пробва да реализира коренен прелом в хода на войната на източния и западния фронт “, споделя Жданов.

Военният специалист счита, че съветската войска за момента няма планове още веднъж да нападна столицата Киев, откакто беше разгромена там от украинските сили. По отношение на бъдещата контраатака на въоръжените сили на Украйна, той споделя, че всичко ще зависи от размера и темпа на доставките на западни оръжия. " Учим се доста бързо, тъй че няма да има проблеми с това. Имаме задоволително хора. Тоест, колкото по-скоро западните сътрудници ни изпратят съоръжение и оръжия, толкоз по-бързо ще образуваме офанзивна ударна мощ ", съобщи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР