Руският президент Владимир Путин подписа указ, според който в руското

...
Руският президент Владимир Путин подписа указ, според който в руското
Коментари Харесай

Русия подготвя категоричен отговор на Запада в отговор на информационната намеса

Руският президент Владимир Путин подписа декрет, съгласно който в съветското външно министерство се появява нов отдел.

От дипломатическото ведомство обявиха, че новото звено ще създава и ползва държавната политика в региона на интернационалната осведомителна сигурност. Също по този начин в неговата подготвеност ще влиза основаването на принадлежности за битка с осведомителните технологии, употребявани за военно-политически или терористични цели.

Според претендента на историческите науки Владимир Шаповалов осведомителната война против страната ни се ускорява. В нея са забъркани освен “Фейсбук ” и “Ютюб ”, само че и американските разследващи служби, които се занимават със основаването на антируски имитации и подмятания на информация. „ Вашингтон отделя много съществени запаси за това. Така напълно неотдавна в Съединени американски щати бяха основани кибервойски ”, съобщи специалистът.

Така, съгласно Шаповалов, основаването на новия отдел на външното министерство е навреме и належащо решение.

По-рано западните медийни запаси безочливо се пробваха да ескалират обстановката по време на нерегламентираните митинги в Москва предишното лято. Например, “Ютюб ” не блокира излъчванията онлайн само на тези блогъри, които отразяваха събитията по метода, нужен на Запада./pogled.info

Превод: В.Сергеев
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР