Руският президент Владимир Путин не планира да прави видеообръщение към

...
Руският президент Владимир Путин не планира да прави видеообръщение към
Коментари Харесай

Путин няма да отиде на срещата на Г-20, причината е смехотворна

Руският президент Владимир Путин не възнамерява да прави видеообръщение към участниците в срещата на върха на Г-20, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от Ройтерс.

Попитан от журналистически за какво Путин няма да взе участие в срещата, Песков сподели, че това е решение на съветския президент и то обвързвано с графика му, който постанова да остане в Русия.

Заради непредизвиканата експанзия против Украйна съветският водач е все по-изолиран от останалия свят. В Индонезия, на срещата на Г-20, ще се организира историческа среща.

Китайският президент Си Дзинпин ще взе участие в срещата на върха на Г-20 в Бали, Индонезия, която ще се състои от 14 до 17 ноември, заяви китайското външно министерство. Китайският президент ще се срещне и с американския си сътрудник Джо Байдън и френския държавен глава Еманюел Макрон, се показва в изказване на министерството, в което не се прецизират мястото и датата на срещите. Срещата сред Си и Байдън ще бъде първият им контакт лице в лице от встъпването на Байдън в служба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР