Руският президент Владимир Путин нареди силите за възпиране на руската

...
Руският президент Владимир Путин нареди силите за възпиране на руската
Коментари Харесай

Путин нареди специална готовност на руските ядрени сили

Руският президент Владимир Путин подреди силите за въздържане на съветската войска да бъдат приведени в необикновен режим на бойно дежурство, осведоми БНР. На среща с министъра на защитата Сергей Шойгу и с началника на генералния щаб Валерий Герасимов президентът Путин съобщи:
"Заповядвам на министъра на защитата и на началника на генералния щаб силите на съветската войска за въздържане да бъдат приведени в необикновен режим на носене на бойното дежурство ".

Владимир Путин акцентира, че западните страни освен постановат нелегитимни наказания на Москва, само че и високопоставени длъжностни лица във въдещите натовски страни позволяват нападателния изявления във връзка с Русия. На уеб страницата на съветското министерство на защитата написа, че стратегическите сили са “предназначени за въздържане на експанзии против Русия и нейните съдружници, както и за погром на агресора, в това число във война с потреблението на нуклеарно оръжие ".

По държавната телевизия съветският президент сподели: „ Както виждате, освен, че западните страни подхващат вражески ограничения против страната ни в икономическото измерение - имам поради противозаконните наказания, за които всички знаят доста добре - само че и висшите чиновници на водещите страни от НАТО си разрешават да вършат нападателни изказвания във връзка с страната ни ".

Белият дом отговори, че съветският президент Владимир Путин си измисля закани. "

"Свидетели сме на сходно държание през целия спор, измисля си закани, които не съществуват, с цел да оправдае по-нататъшна експанзия ", съобщи прессекретарят на Белия дом Джен Саки.

Това е рискова изразителност и безеотговорно държание - реагира генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг и добави, че към този момент сме изправени пред новото обикновено за нашата сигурност.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР