Руският президент Владимир Путин нарече украинския си колега Володимир Зеленски,

...
Руският президент Владимир Путин нарече украинския си колега Володимир Зеленски,
Коментари Харесай

Путин: Зеленски е срам за еврейския народ

Руският президент Владимир Путин назова украинския си сътрудник Володимир Зеленски, който е от еврейски генезис, " позор за еврейския народ ", като още веднъж упрекна Украйна, че е в ръцете на неонацисти, с цел да оправдае военната си интервенция там.

" Имам доста другари евреи от детинство. И те споделят, че Зеленски не е евреин, а е позор за еврейския народ. Това не е смешка ", уточни Путин в изявление на Петербургския интернационален стопански конгрес.

Путин още веднъж упрекна украинския президент, че " прикрива тези неонацистки изчадия " и че третира сътрудниците на нацистите по време на Втората международна война като герои.

„ Защо не ни слушат? “, попита съветският президент и добави:. „ Трябва да се борим против това “.

„ Имаме цялостното право да считаме задачата за денацификация на Украйна като една от основните ни цели “, добави Путин.

Руският президент оправда нападението си против Украйна на 24 февруари 2022 година, като разгласи задачата си да „ денацифицира “ своя комшия, който упреква в хипотетичен „ геноцид “ на рускоговорящите в Украйна.

Путин увери, че контраофанзивата, подхваната от украинските сили за отбиване на силите от Москва, " няма шансове " за триумф.

Говорейки за продължаващата контраатака на Киев в Южна Украйна, съветският президент сподели, че " украинските въоръжени сили нямат шансове там, нито в други региони ".
ТЕМА преди 3 часа 3627 преди 1 ден 1541 преди 2 дни 1424
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР