Руският президент Владимир Путин на среща с китайския външен министър

...
Руският президент Владимир Путин на среща с китайския външен министър
Коментари Харесай

Путин отива в Китай за среща със Си Дзинпин през октомври

Руският президент Владимир Путин на среща с китайския външен министър Ван И сподели, че е приел поканата на китайския водач Си Дзинпин да посети Китай през октомври тази година, оповестяват локални организации.

„ Разбира се, на драго сърце одобрих поканата на ръководителя на Китайската национална република да посетя Китай през октомври тази година в границите на събитието „ Един пояс, веднъж “, сподели съветският водач и добави, че събитието е в " цялостно сходство с съветските ползи и интегрира концепциите на страната за основаване на огромно евразийско пространство, както и ползите на Китай. "

Тази седмица ръководителят на съветския Съвет за сигурност Николай Патрушев също удостовери присъединяване на Путин в събитието „ Един пояс, веднъж “. Преди това Путин съобщи, че има другарски персонални и бизнес връзки с китайския президент Си Дзинпин. По думите му китайската страна обичайно взе участие в Източния стопански конгрес, като тази година тя е показана от вицепремиера на Държавния съвет на Китайската национална република Чжан Гуоцин.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР