Руският президент Владимир Путин казва за първи път, че радикални

...
Руският президент Владимир Путин казва за първи път, че радикални
Коментари Харесай

Руският Путин казва, че „радикални ислямисти“ стоят зад атаката в концертна зала в Москва

Руският президент Владимир Путин споделя за първи път, че „ радикални ислямисти “ стоят зад офанзивата от предходната седмица против концертна зала отвън Москва, само че допуска, че Украйна също е забъркана по някакъв метод.

Единадесет души бяха арестувани по отношение на офанзивата в петък, при която маскирани въоръжени мъже нахлуха в Crocus City Hall, откриха огън по посетителите на концерта и подпалиха постройката, убивайки минимум 137 души.

„ Ние знаем, че закононарушението е осъществено от ръцете на радикални ислямисти, против чиято идеология самият ислямски свят се бори от епохи “, сподели Путин на телевизионна среща в понеделник.

„ Това безчовечие може да е единствено връзка в цяла поредност от опити на тези, които са във война с нашата страна от 2014 година насам с ръцете на неонацисткия режим в Киев “, сподели той, имайки поради Украйна.

„ Разбира се, би трябвало да се отговори на въпроса „ Защо след осъществяването на закононарушението терористите се пробваха да отидат в Украйна? “ Кой ги чакаше там? “ поп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР