Руският президент Владимир Путин изрази подкрепата си за създаването на

...
Руският президент Владимир Путин изрази подкрепата си за създаването на
Коментари Харесай

Владимир Путин подкрепи инициатива за създаването на руско детско движение

Руският президент Владимир Путин изрази поддръжката си за основаването на единно съветско детско придвижване " Голямо междучасие ", предадоха ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Путин показа позицията си във видеообръщение във връзка днешния Международен ден за отбрана на детето.

" Поддържам вашата самодейност за единно детско придвижване ", сподели съветският президент пред участниците във фестивала " Голямо междучасие ".

Целта на придвижването, изясни Путин, е " да се сътвори равна, налична, забавна среда за развиване и самореализация в най-различни посоки ". " Но по какъв начин ще се устрои това, решавате точно вие. Мнението и предложенията ви са от основно значение ", сподели той.

Путин означи, че на днешния фестивал в Москва във връзка 1 юни са се събрали участници от повече от триста разнообразни детски и младежки придвижвания, планове, доброволчески обединявания и други.

Традицията на многодетните фамилии в Русия се възражда, сподели още президентът.

" Чудесно е, че в наши дни традицията на огромните, многодетни фамилии последователно и малко по малко се възражда, че от ден на ден хора осъзнават високата добродетелност, духовната стойност на родствените връзки и приемствеността сред поколенията ", съобщи Путин на видеосреща със фамилии, наградени с ордена " Родителска популярност ".

Руският президент добави, че ще изиска държавното управление да изследва опцията многодетните татковци да излизат по-рано в пенсия.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР