Руският президент, Владимир Путин, излезе на сцената на стадион Лужники,

...
Руският президент, Владимир Путин, излезе на сцената на стадион Лужники,
Коментари Харесай

Путин събра насила 200 000 младоци на Лужники?

Руският президент, Владимир Путин, излезе на сцената на стадион " Лужники ", където се организира празничен концерт-митинг във връзка осмата годишнина от присъединението на Крим към Русия, предадоха " Ройтерс " и " ТАСС ".

Руският държавен глава се обърна към хилядите събрали се на трибуните, като приветства военната акция на Москва в Украйна, която Кремъл назовава " специфична военна интервенция ". Според съветското държавно управление задачата на интервенцията е " демилитаризация " и " денацификация " на прилежащата страна.

Путин изчезна ненадейно от екраните по средата на речта си, до момента в който възхваляваше героизма на участващите във военните дейности съветски военни, отбелязва " Франс прес ". Телевизия " Русия 24 " стартира внезапно да демонстрира други моменти от същото събитие, публични речи и известни песни.



15 минути по-късно малкия екран продължи да излъчва речта на президента на запис.

" Крим трябваше да бъде изваден от унизителното положение, в което се намираше, до момента в който не беше част от Русия ", акцентира Путин, представен от " ТАСС ". " Има неща, които не са видни незабавно с невъоръжено око. Те имат фундаментален темперамент: газоснабдяване, енергоснабдяване, комунални услуги, възобновяване на пътната мрежа, градеж на нови пътища, автомагистрали и мостови преходи ", добави съветския президент, съгласно който Крим и Севастопол са били в унизително състояние, до момента в който са били в състава на друга страна.

Киев " финансираше тези територии на по този начин наречения остатъчен принцип ", съобщи съветският държавен глава.

Над 203 000 души участват на празничния концерт на стадиона, съгласно московската полиция, предава Българска телеграфна агенция. Според информация в обществените мрежи обаче огромна част от младежите са били принудително вкарани в рейсове и извозени до стадиона, с цел да развеят съветските флагове.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР