Руският президент Владимир Путин говори днес в Санкт Петербург на

...
Руският президент Владимир Путин говори днес в Санкт Петербург на
Коментари Харесай

Според Путин Русия е устояла на санкциите и ще постигне целите си в Украйна |

Руският президент Владимир Путин приказва през днешния ден в Санкт Петербург на съвещание на Съвета на законодателите и сподели, че съветската рубла, банковата система, транспортният бранш и стопанската система на Русия като цяло са устояли на глобите, наложени на Москва, съобщи Ройтерс.

Путин даде обещание отговор на опитите Русия да бъде изолирана.

Министерството на стопанската система чака съветският БВП да се свие с 8,8 % тази година при общоприет сюжет или с 12,4 % при по-консервативен сюжет, се споделя в публикуван през днешния ден документ, до който Ройтерс e получил достъп. Това демонстрира, че санкционният напън оказва своето въздействие.

Путин съобщи пред съветските депутати, че задачите на съветската " специфична военна интервенция " в Украйна ще бъдат реализирани, съобщи Асошиейтед прес.

В послание към двете камари на Народното събрание съветският президент сподели: " Искам още веднъж да подчертая, че всички задания на специфичната военна интервенция, почнала на 24 февруари, която правим в Донбас и Украйна, ще бъдат абсолютно изпълнени ".

Това, по думите на Путин, ще " подсигурява сигурността на жителите " на сепаратистките райони в Източна Украйна, които Русия призна за самостоятелни малко преди да предприеме нашествието си в Украйна, както и на жителите на Крим, който Русия анексира от Украйна през 2014 година, и на " цялата ни страна в историческа вероятност ".

" Ако някой изиска да се намеси извън в протичащите събития, той би трябвало да знае: да, те ще основават за Русия неприемливи за нас закани от стратегически темперамент, те би трябвало да знаят, че нашият отговор на насрещните удари ще бъдат гръмотевичен и бърз ", сподели съветският президент, представен от ТАСС.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР