Руският президент Владимир Путин е унижил министъра на отбраната Сергей

...
Руският президент Владимир Путин е унижил министъра на отбраната Сергей
Коментари Харесай

Путин публично се изгаври с Шойгу

Руският президент Владимир Путин е унижил министъра на защитата Сергей Шойгу на събитие във военна болница, където съветският водач и ръководителят на военното министерство са участвали, видя журналистът от " Билд " Марк Оливер Рюле.

Двамата кремълски босове са пристигнали в Централната военна болница Вишневски в региона на Москва. Там Путин е връчил държавни награди на военни, които са воювали в Украйна и са потърпевши.

Посещението на президента във военната болница е снимано, а видеото е оповестено на уеб страницата на ръководителя на Руската федерация.

Оливер Рюле на собствен ред обръща внимание на това по какъв начин Путин и Шойгу поддържат връзка и взаимодействат между тях.

" Путин демонстративно обърна тил на Шойгу, който остана безпомощно да стои. Тази сцена накара Шойгу да наподобява неудобно! Путин унижава своя министър на защитата ", написа журналистът.

Рюле също по този начин напомня, че по-рано Владимир Путин и Сергей Шойгу са били в другарски връзки. Те прекарвали много време дружно и даже били заедно на отмора.

Напоследък обаче президентът на Руската федерация е извънредно неудовлетворен от провалите на съветските въоръжени сили в Украйна. Затова той подлага на критика Шойгу за военните провали на съветската войска.

„ Според специалисти Путин би желал гневът на популацията и изключително на бойците да бъде ориентиран към Шойгу, а не към самия него “, отбелязва журналистът.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР