Руският президент Владимир Путин е "много болен от рак на

...
Руският президент Владимир Путин е "много болен от рак на
Коментари Харесай

Проверено! Руски олигарх разкри точно каква е болестта на Путин

Руският президент Владимир Путин е "много болен от рак на кръвта ". Тези думи на неназован олигарх от Русия се появиха в скришен запис, оповестен от американското издание New Lines, което е профилирано в отразяването на Източна Европа и Близкия Изток.

Изданието твърди, че са удостоверили самоличността на олигарха и достоверността на гласа и записа, само че ще запазят името му в загадка.

В същия запис богаташът споделя и че Путин е претърпял интервенция на гърба през октомври.

"Всички се надяват, че Путин ще почине от рак или прелом ", споделя още олигархът в записа, който е дълъг 11 минути. В него индивидът намерено се опълчва на войната на Русия против Украйна. Олигархът назовава Путин "луд човек ", който е унищожил стопанските системи на Русия и Украйна.

Новината продължава спекулациите за здравето на съветския деспот. По време на парада за 9 май в Москва Путин куцаше и седеше с одеяло в скута си. Руско издание неотдавна заяви, че Путин има рак на щитовидната жлеза и е бил посещаван от експерт онколог постоянно.

Според изданието, олигархът в миналото е бил част от "тесен кръг от 20 до 30 души ", с които Путин се среща през 2014 година преди анексирането на Крим. В обявата се показва, че сега мъжът е отвън Русия, а през 2021 година е включен в листата на 200-те най-богати предприемачи на съветското издание на сп. Forbes.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР