Руският президент Путин се извини на израелския премиер Нафтали Бенет

...
Руският президент Путин се извини на израелския премиер Нафтали Бенет
Коментари Харесай

Путин се извини на израелския премиер заради думи на Лавров

Руският президент Путин се извини на израелския министър председател Нафтали Бенет за думите на външния министър на Русия Сергей Лавров, че " най-яростните антисемити по предписание са евреи ". Това заяви

" Двамата разискаха изявлението на Лавров. Премиерът одобри извиненията на Путин за думите на Лавров ", се споделя в известието. 

Освен това Бенет благодарил за поздравите послучай 74-годишнината на независимостта на Израел. На въпрос към Дмитрий Песков какво са обсъждали двамата водачи, представителят на Кремъл не влезе в елементи, отбелязва Газета.ру.

В началото на седмицата във връзка " нацификацията на Украйна " Лавров съобщи, че фактът, че Зеленски е евреин, не е от голяма важност, тъй като и " Адолф Хитлер е имал еврейска кръв. Даже мърдият еврейски народ споделя, че най-яростните антисемити по предписание са евреи ".

Израелският министър председател окачестви тогава думите на Лавров като непростими и възмутителни. И основният равин на Русия Берл Лазар съобщи, че думите на Лавров са шокиращи и го прикани да се извини на евреите. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР