Руският президент говори пред 75-ата сесия на Общото събрание на

...
Руският президент говори пред 75-ата сесия на Общото събрание на
Коментари Харесай

Путин предложи безплатна ваксина на ООН и забрана на оръжията в космоса

Руският президент приказва пред 75-ата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации. Той сложи акцент върху обезпечаване на всеобщ достъп до имунизации против, възбрана на оръжия в и освобождение на световната търговия от противозаконни, съобщи ТАСС, представена от БГНЕС.
Видеопосланието на съветския държавен глава продължи към 19 минути.
 Американски наказания за института, тествал новата съветска ваксина против COVID-19 Американски наказания за института, тествал новата съветска ваксина против COVID-19
Вашингтон добави два проучвателен института на съветското Министерство на защитата към листата със наказания. Това излиза наяве от уеб страница...
Путин прикани за унищожаване на противозаконните наказания в световната търговия, с цел да се възвърне стопанската система след пандемията. Той предвижда, че това ще отнеме доста време и ще изисква потреблението на ексцентрични решения за възобновяване на световната стопанска система.
Руският президент предложи на чиновниците на Организация на обединените нации безвъзмездни доставки на. Говорейки за съдействие в региона на опазването на здравето, съветският президент уточни също нуждата от подсилване на капацитета на СЗО и прикани за оптимално унищожаване на бариерите пред партньорствата сред страните в региона на медицината.
Той заявява готовността на Русия да си сътрудничи с други страни и интернационалните структури, в това число във връзка с доставките на съветски ваксини в чужбина.
Путин предложи да се подписа правно обвързващо съглашение с присъединяване на всички водещи галактически сили, което да забрани разполагането на оръжия в космоса, както и потреблението на мощ или закани против галактическите обекти.
Путин счита, че удължаването на Договора за ограничение на стратегическите нападателни оръжия (СТАРТ) е приоритет за Русия и Съединени американски щати. Договорът изтича през февруари 2021 година, напомни президентът.
 Предупреждение: Не пийте преди слагане на новата съветска ваксина против COVID-19 Предупреждение: Не пийте преди слагане на новата съветска ваксина против COVID-19
В деня на имунизацията против коронавирусна зараза не би трябвало да се използва алкохол, защото е допустимо да се отслаби имунитетът и...
Той даде обещание, че Русия ще постави всички старания за поощряване на спокойно, политико-дипломатическо споразумяване на районните рецесии и спорове за обезпечаване на стратегическа непоклатимост.
Путин означи, че въпросите на киберсигурността заслужават изключително съществено внимание, защото цифровите технологии, като стандартните оръжия, могат да попаднат в ръцете на радикали и екстремисти.
Путин акцентира, че Хартата на остава главният източник на интернационалното право.
Според президента на Руската федерация организацията „ извършва почтено главната си задача - да пази света, да предизвиква устойчивото развиване на народите и континентите и да оказва помощ за превъзмогване на локални рецесии “.
Путин също по този начин изрази убеденост в нуждата да се резервира правото на несъгласие на непрекъснатите членове на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.
 Вучич е подготвен първи да си сложи съветска ваксина Вучич е подготвен първи да си сложи съветска ваксина
Президентът на Сърбия Александър Вучич съобщи, че е подготвен първи да си сложи съветска ваксина против ковид. Изказването му беше в отг...
Президентът на Руската федерация чака, че персоналната среща на водачите на страните - непрекъснати членове на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации ще се състои незабавно щом епидемиологичната конюнктура разреши.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР