Руският премиер Дмитрий Медведев коментира, че т. нар. Доклад Кремъл

...
Руският премиер Дмитрий Медведев коментира, че т. нар. Доклад Кремъл
Коментари Харесай

Русия убедена: Докладът Кремъл - резултат от боричкания сред върхушката на САЩ

Руският министър председател Дмитрий Медведев разяснява, че така наречен " Доклад Кремъл " бил " вътрешен проблем " на Съединени американски щати и бил основан вследствие на конфликтиращи възгледи в границите на политическата върхушка на страната.

" Това е проблем на боричканията сред американската политическа върхушка и президента Доналд Тръмп. Това е проблем за споразумяване на старите разногласия сред демократите и републиканците. Това е проблем на несъгласията в границите на републиканската част от американския хайлайф ", посочи Медведев в изявление за съветската държавна телевизия " Россия-24 ".

Той добави, че " нищо няма да се промени значително ", в случай че Вашингтон реши да разгласява още сходни описи или да наложи нови наказания против Русия.

В сряда министърът на финансите на Съединени американски щати Стивън Мнучин съобщи, че страната възнамерява в близко бъдеще да наложи наказания против лицата, попаднали в " Доклада Кремъл ". В листата попадат 114 души висши съветски политици и висши служители и 96 олигарси.

Руският президент Владимир Путин иронично разгласи по отношение на " Доклада Кремъл ", че се усеща " афектиран ", че Съединени американски щати не са го присъединили в отчета. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР