Руският парламент планира да приеме още по-строги закони срещу тероризма,

...
Руският парламент планира да приеме още по-строги закони срещу тероризма,
Коментари Харесай

Русия планира да приеме по-строги закони срещу тероризма

Руският парламент възнамерява да одобри още по-строги закони против тероризма, откакто военният блогър Владлен Татарски стана жертва на бомбен атентат в кафене в Санкт Петербург, оповестиха депутати, представени от ДПА, съобщи Българска телеграфна агенция.

" В близко бъдеще ще предложим ремонти, които ще покачат наказванията за тероризъм ", написа в Телеграм ръководителят на комисията по сигурност в съветската Държавна дума Василий Пискарьов.

Промените не касаят самите терористични офанзиви, а засягат помагачеството, подстрекаването към такива и разпространяването на терористична агитация, сподели Пискарьов, който е народен представител от ръководещата партия " Единна Русия ".

В Русия тероризмът към този момент се санкционира с пожизнен затвор, сподели той и добави, че някои елементи от закона разрешават налагането на по-леки санкции.

" Най-важното, което предлагаме е разширение на листата с закононарушения, които да се санкционират с пожизнен затвор ", сподели депутатът и добави, че това е належащо, с цел да се отбрани Русия от възходящата опасност от Украйна.

Всеки, който прави, възнамерява или даже оправдава терористична офанзива, не трябва да избегне " най-тежките санкции ", сподели Пискарьов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР