Руският опозиционен лидер Алексей Навални бе освободен от затвора, където

...
Руският опозиционен лидер Алексей Навални бе освободен от затвора, където
Коментари Харесай

Навални излезе на свобода след 50 дни в ареста

Руският опозиционен водач Алексей Навални бе освободен от пандиза, където прекара съвсем два месеца за образуване на антикремълски митинги.

Навални бе арестуван на 24 септември поради акция против повишението на пенсионната възраст, която бе замислена да съвпадне с районните и локални избори при започване на септември. Задържането бе осъществено минути откакто излезе от ареста, където прекара 30 дни поради забранен митинг през януари, на който приканва за протест на президентските избори на 18 март.
И Върховният съд не позволи Алексей Навални до президентските избори Според магистратите той е осъждан и няма по какъв начин да взе участие във вота, съгласно последователите на опозиционера единствено пандизчиите не могат да се кандидатират
Навални се кандидатира на тях, само че не бе позволен до присъединяване поради присъда, която той отхвърля като политически стимулирана.

Излизайки през днешния ден на независимост, Навални благодари на последователите си на поддръжката и съобщи, че съгласно него за последните 50 дни, до момента в който не е бил на независимост, руснаците са станали очевидци на доста доказателства, че режимът „ дефинитивно е деградирал” - от провали в разузнаването до провали в галактическия бранш, заяви съветската телевизия " Дожд ", представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР