Руският национален нападател от Зенит Артьом Дзюба е бил изнудван

...
Руският национален нападател от Зенит Артьом Дзюба е бил изнудван
Коментари Харесай

Рекетират руски футболен национал за 5 млн. долара

Руският народен нападател от Зенит Артьом Дзюба е бил изнудван за милиони долари, с цел да не бъде пуснато в обществените мрежи негово интимно видео, заяви „ Фонтанка ". Шантажистката е позната както на футболиста, по този начин и на полицията.

Става дума за 5 милиона $, с цел да не бъде оповестено видео по какъв начин Дзюба се самозадоволява. Играчът не е платил освен поради високата сума, само че и тъй като не вярвал, че ще пуснат клипа в мрежата.Преценката му се оказала неправилна и видеото провокира огромен скандал в Русия. Затова и Дзюба не бе привикан в националния.

Нещата стигнаха и до учените, които отхвърлиха да включат в съветския речник новопоявилия се глагол в негова чест „ дзюбить ", синоним на " онанирам ".

Видеото, което скандализира Русия, играчът държал в своя мобилен телефон. Дзюба обаче записал диалога с рекетьора, след което импровизирано посредством губернатора на Тулска област Алексей Дюмин, записът бил предаден на Федералната работа за сигурност (ФСБ). Дюмин е приближен човек на президента Путин, защото е бил част от защитата му.

Записът е задоволителен за възбуждане на углавно дело за изнудване в изключително крупни размери. Засега не е ясно дали това ще стане, защото Дзюба се притеснява от нов скандал около възможния развой.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР