Руският модел Лилия Ермак, прочула се като жената, която каза

...
Руският модел Лилия Ермак, прочула се като жената, която каза
Коментари Харесай

Рускиня, отказала на Роналдо, отбеляза рожден само по... шоколад

Руският модел Лилия Ермак, прочула се като дамата, която сподели " Не " на Кристиано Роналдо, означи своя рожден ден със фотоси, които изпотиха мъжката част от нейните 1.6 милиона почитатели в Инстаграм, макар студеното време, сковало земята на открито. Синеоката красавица, трансформирала се в същинска сензация в обществените мрежи, несъмнено знае по какъв начин да насочи всички погледи към себе си, а доказателство за това е освен ползата на футболиста, който преди да срещне Джорджина се опита да притегли вниманието ѝ, само че ѝ нейния финален пост в мрежата, написа dir.bg.

Навършвайки 31 години, русокоската реши да качи в профила си следващата порция горещи фрагменти. Въпреки че е омъжена и има дете, тя не изпитва терзания да разголи плътта си пред фотографския обектив, а в този момент тя сподели, че няма нищо срещу и да я нацапа... с течен шоколад.

За разлика от множеството хора, които за персоналния си празник разгласяват изображения с торта, Ермак остана вярна на провокативната си природа и взе решението да обърне тил на клишетата, откроявайки се с друг метод от останалите.

Преди броени часове тя качи в персоналния си акаунт изложба от две изображения, на които, за наслада на феновете си, театралничи без облекла. На тях тя прикрива едната си гърда с буркан " Nutella ", а по другата е намазала част от наличието му.

" Понеже одъртявам с една година, през днешния ден е печален ден, по тази причина пущам " занимателна " фотография, ядейки обичания си десерт. Вкусът е по-добър от този на торта ", гласи посланието ѝ.

Разбира се, почитателите ѝ освен насочиха пожеланията си към нея, само че, предизвикани от сексапила ѝ, изписаха безчет похвали за външния ѝ тип.

В началото на август т.г. в. " The Sun " описа на читателите си по какъв начин преди години Лилия става в една от дребното дами, разрушили на части копнежите на четирикратният притежател на премията " Златна топка ". Макар да се слави като един от най-големите плейбой на нашето време, Роналдо останал отчаян, откакто не получил отговор на известията си към хубавицата. Чуждестранни медии настояват, че португалецът бил запленен от визията ѝ, по тази причина ѝ писал в Инстаграм, само че Емрак по никакъв метод не му отвърнала. Очевидно международната му популярност нямала никакво въздействие върху нея и тя предпочела да не излага щастливия си брак на риск поради някаква случка, пък била тя и с рекордьора по маркирани голове в Шампионската лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР