Руският клуб Спартак (Москва) няма да вземе на лагера в

...
Руският клуб Спартак (Москва) няма да вземе на лагера в
Коментари Харесай

Ивелин Попов няма да пътуват със Спартак за лагера в ОАЕ

Руският клуб Спартак (Москва) няма да вземе на лагера в Обединените арабски емирства през януари българският национал Ивелин Попов, както и още петима футболисти, които имат контракти с клуба и бяха част от тима, оповестява вестник " Спорт Експрес ".

«Топ-10. О себе». Ивелин Попов

Узнали все самое интересное о нашем болгарине, а его лозунг звучит так: «Тренируйся и трудись. И все будет хорошо!».
#Спартак #ИвелинПопов #Spartakhttps://t.co/6lpFxlZuW2
— FC Spartak Moscow (@fcsm_official) December 23, 2018
Освен футболист номер 1 на България за 2017-а година от листата отпадат Салваторе Бокети, Джано Ананидзе и Александър Самедов, а по-рано бяха научили ориста си Артьом Тимофеев и Роман Еременко.

Решението е било обявено на футболистите от спортния шеф на клуба Сергей Радионов, който им обяснил, че сътрудниците им могат да се заемат със задачата да им търсят тимове. Възможно е и договорите да бъдат разтрогнати, в случай че няма задоволително богати клубове с благоприятни условия да ги изплатят или пък трансферният интервал напредва.

Реално Ивелин Попов знае за този ход на управлението от преди 3-4 дни, само че не беше ясно дали той и играчите с неговия статут ще бъдат на лагера в ОАЕ или не.

Най-голяма изненада била у грузинския полузащитник Джано Ананидзе, който нямал сходни упования за себе си. Заплатата на грузинеца за момента е 2 милиона $ на година.
След 17 изиграни кръга в съветската Висша лига Спартак (Москва) е на 4-о място в класирането, изоставайки на 6 точки от водача Зенит (Санкт Петербург).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР