Руският батальон Еспаньола вече набира жени в своите щурмови отряди.Момичетата

...
Руският батальон Еспаньола вече набира жени в своите щурмови отряди.Момичетата
Коментари Харесай

Русия вече набира жени в щурмовите си отряди

Руският батальон " Еспаньола " към този момент набира дами в своите щурмови отряди.

" Момичетата в " Еспаньола " получават опция да осъществят своя капацитет освен като снайперисти, само че и в щурмовите отряди, в медицината, връзките, в частите за радиоелектронна битка, в ръководството на дронове ", се споделя в обява в телеграм канала на батальона, цитирана от съветското издание " Важни истории "  на 28 ноември. 

Журналистка на " Важни истории " се е обадила на телефона за контакт на военното поделение, с цел да научи повече детайлности, представяйки се като кандидатка за работата. Обяснено й било, че договорът се подписва за 6 месеца, първите 1-2 от които са образование и съгласуваност. Заплащането първите месеци е  110–120 хиляди рубли, а откакто вербуваният бива трансфериран на фронта сумата се удвоява. След приключване на този контракт може да бъде подписан втори - за 3 месеца при самостоятелно договаряне. При сключване на първия контракт се заплащат еднократно 50 хиляди рубли. В случай на раняване дамата доброволец получава сред 1 и 3 милиона рубли, при положение на гибел роднините й получават 5 милиона рубли.

Договорът се подписва с ЧВК " Редут ". По-рано " Важни истории " заяви, че различен батальон на " Редут " - " Борз " също набира дами като снайперисти и оператори на дронове на фронта.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР