Руският антивоенен кандидат за президент Борис Надеждин каза днес, че

...
Руският антивоенен кандидат за президент Борис Надеждин каза днес, че
Коментари Харесай

ТОЙ Е! Борис Надеждин събра подписи, отива на избори срещу Путин

Руският антивоенен претендент за президент Борис Надеждин сподели през днешния ден, че е предал 105 000 подписа в своя поддръжка в Централната изборна комисия на Русия, което е едно от изискванията да бъде позволен да се изправи против Владимир Путин на идните президентски избори, заяви Ройтерс.
 
ЦИК ще ревизира достоверността и качеството на подписите, предадени от Надеждин и други претенденти, и ще разгласи идващия месец кои от тях ще допусне до присъединяване в президентските избори.

Победата на Путин се счита за авансово предрешена, само че Надеждин изненада някои наблюдаващи с пламенната си рецензия против по този начин наречената от Кремъл " специфична военна интервенция " в Украйна.

След поредност от повреди на топлофикационната мрежа в цяла Русия по време на тазгодишната люта зима Надеждин означи по-рано този месец, че страната би могла да си разреши да харчи повече за богатството на своите жители, в случай че не влагаше толкоз огромни средства в армията.

Като претендент, номиниран от политическа партия, той трябваше да събере 100 000 подписа в минимум 40 района на страната, с цел да бъде позволен до присъединяване на изборите, които ще се произведат сред 15 и 17 март.

Путин, който избра да се кандидатира като самостоятелен, вместо като претендент на ръководещата партия " Единна Русия ", би трябвало на показа 300 000 подписа, само че към този момент е събрал над 3,5 милиона, настояват негови поддръжници.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР