Руските войски унищожиха пехотата на украинските въоръжени сили при опит

...
Руските войски унищожиха пехотата на украинските въоръжени сили при опит
Коментари Харесай

Руското МО: Танкери унищожиха пехотата на ВСУ при опит за ротация в посока Купянск

Руските войски унищожиха пехотата на украинските въоръжени сили при опит за ротация на персоналния състав в посока Купянск. Това споделиха за съветската осведомителна организация от съветското министерство на защитата.

„ Екипажът на танка Т-72Б3 от общовойсковата войска на Западната група войски, стреляйки от затворена огнева позиция, унищожи пехотата на украинските въоръжени сили при опит за ротация на персоналния състав на линията на бойно прикосновение в Купянск “, се споделя в отчета.

Уточнява се, че преди този момент операторът на дрона, оборудван с апарат за нощно виждане, е записал интензивност на позициите на украинските въоръжени сили. Част от персоналния състав на съперника напусна позициите си през нощта и скрито се придвижи до пункта за евакуация. Координатите на движещата се пехота бяха предадени на екипажите на танковете на комбинираната войска на Западната група сили, след което екипажът на танка Т-72Б3 се реалокира на огнева позиция за нанасяне на удар. Обективните контролни фрагменти удостоверяват поразяването на задачите.

„ Танковите екипажи на Обединената войска на Западната група войски постоянно нанасят огън по персонален състав, въоръжение и военна техника на Въоръжените сили на Украйна в Купянск направление “, споделят още от съветското МО.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР