Руските войски, които провеждат специална операция в Украйна, се придвижват

...
Руските войски, които провеждат специална операция в Украйна, се придвижват
Коментари Харесай

Донбас бил основна цел на Путин

Руските войски, които организират специфична интервенция в Украйна, се придвижват и доближават поставените цели, само че не е належащо да се приказва за краен период за нейното привършване, нито пък да се предвижват тези периоди, съобщи съветският президент Владимир Путин.

" Нищо не се е трансформирало, бих споделил, в ранните часове на 24 февруари. Казах това непосредствено, обществено, пред цялата страна, пред целия свят. Нямам какво да прибавя към това. Нищо не се е трансформирало ", сподели Путин пред публицисти в отговор на въпрос за задачата на специфичната военна интервенция.

Той също по този начин акцентира, че тактиката за реализиране на задачата може да бъде друга.

" Крайната цел, която обрисувах, е освобождението на Донбас, отбраната на тези хора и основаването на условия, които да подсигуряват сигурността на самата Русия. Това е всичко. А работата върви умерено, ритмично. Както можете да видите, войските се придвижват и доближават до стадиите, които са сложени като задания на избран стадий от тази бойна работа. Всичко върви по проект ", сподели Путин.

" Не приказвам за крайни периоди, в никакъв случай не го върша, тъй като това е животът, това е нещо действително. Не е вярно да се слага какъвто и да било краен период ", добави съветският президент.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР