Руските власти съобщиха, че има задържани за стрелбата в Москва

...
Руските власти съобщиха, че има задържани за стрелбата в Москва
Коментари Харесай

Има задържани за атаката в Москва, а броят на жертвите надхвърли 80 души

Руските управляващи оповестиха, че има арестувани за стрелбата в Москва на 22 март, при която досега са починали 82 души, предава ТАСС .

Руската (Федерална работа за сигурност) ФСБ заяви за задържането на 11 души, в това число четирима хипотетични терористи. Директорът на службата персонално е съобщил на съветския празидент Владимир Путин за арестите. " Работи се по определяне на останалите съучастници ".

Руските медии оповестиха по-рано, че са разпознати четирима души, направили стрелбата в комерсиалния център " Крокус Сити Хол " край Красногорск в Московска област. По предварителни данни всички те са жители на Таджикистан, показва Gazeta.ru, като се базира на известия в Telegram каналите BAZA, Astra, 112.

Руските медии показаха следните имена на обвинени за офанзивата в Москва:

Махмадрасул Насридинов, 37 години

Ривожидин Исмонов, 51 години

Шохинджонн Сафолзода, 21 години

Рустам Назаров, 29 години

Властите на Таджикистан са в контакт с Руската федерация по отношение на хипотетичното присъединяване на техни жители в офанзивата в Московска област, показва ТАСС .

Telegram каналът Shot написа, че дриг обвинен, 19-годишен, е в болница. " Лекарите го оперират. Окото на младия мъж е повредено и не може да се затвори. Не са посочени други пострадвания ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР