Руските власти са поискали от съдия да постанови задочно изпращане

...
Руските власти са поискали от съдия да постанови задочно изпращане
Коментари Харесай

Руските власти са поискали от съдия да прати в затвора Навални

Руските управляващи са поискали от арбитър да постанови задочно изпращане в пандиза на рецензия на Кремъл Алексей Навални поради нарушение на наредбите на постановена против него условна присъда и други нарушавания, съобщи Ройтерс, като цитира правосъден документ.

Навални бе откаран за лекуване в Германия, откакто колабира по време на полет от Сибир за Москва. Германия и други западни страни споделиха, че е имало опит за убийството му с нервнопаралитичен сътрудник от вида новичок.

Миналия месец съветската Федерална работа за осъществяване на наказванията прикани Навални неотложно да се върне от Германия, където се възвръща, и да се яви в московския ѝ офис. Ако не го направи в указаните периоди, той ще бъде пратен в пандиза, предизвести службата.

Днес правосъдна база данни сподели, че управляващите са поискали отменяне на условната присъда на Навални, което усилва вероятността тя да бъде сменена с ефикасна.

" Путин е толкоз гневен, че оцелях при неговия опит за отравяне, че е наредил на Службата за пандизите да отиде в съда и да изиска смяна на условната ми присъда във ефикасна ", написа в Туитър Навални.

Говорителката на рецензия на Кремъл Кира Ярмиш упрекна съветските управляващи, че се пробват да го сплашат, с цел да не се върне в Русия.

По-рано Навални сподели, че има желание да се върне в родината си по някое време преди парламентарните избори през септември следващата година.

Русия твърди, че няма доказателства Навални да е токсичен, и отхвърля да се е опитвала да му навреди. Кремъл увери, че Навални е свободен да се върне в Русия когато и да е като всеки различен съветски жител.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР