Руските цели са много по-големи от войната в Украйна, заяви

...
Руските цели са много по-големи от войната в Украйна, заяви
Коментари Харесай

Ад за 2000 деца, жени и възрастни в Азовстал. Зеленски: Руските цели са много по-големи от войната в Украйна |

Руските цели са доста по-големи от войната в Украйна, съобщи президентът Володимир Зеленски, съобщи ДПА.

" Крайната цел на съветското управление е освен да завземе територията на Украйна, а да разчлени цяла Централна и Източна Европа и да нанесе световен удар по демокрацията ", съобщи Зеленски в обичайното си видео послание, оповестено късно нощес в Телеграм. В свободния свят на процедура всички схванаха, че нашествието в Украйна е единствено началото, добави той. 

Най-малко 2000 цивилни украинци са в Азовстал в Мариупол - дами, деца и възрастни хора, има доста ранени. 

Хората са в извънредно положение, нямат медикаменти, ситуацията с водата и храната е пагубно, оповестяват от градския съвет на Мариупол в Telegram. Те би трябвало да бъдат избавени неотложно. Светът би трябвало да знае какво се случва. 24 часа под обстрел от съветската войска. Непрекъснато, споделят още локалните управляващи. 

14-годишно момиче, изнасилено в Буча, Киевска област, от петима окупатори и бременно, възнамерява да остави детето.

Момичето възнамерява да роди, макар че биологичният татко на детето е изнасилвач и окупатор, споделя психологът Александра Квитко, която оказва помощ на малолетната жертва да одобри заченатото бебе, предава радио Свобода, представено от УНИАН. 

Семейството на момичето е решило да задържи детето, тъй като лекарите предизвестяват: в случай че направиш аборт в този момент, потърпевшата евентуално към този момент няма да може да има деца, научиха публицистите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР