Руските окупатори преднамерено завишават количествата на унищожена украинска бойна техника.

...
Руските окупатори преднамерено завишават количествата на унищожена украинска бойна техника.
Коментари Харесай

Украйна в настъпление губи по-малко техника, отколкото рашистите в отбрана

Руските окупатори предумишлено завишават количествата на унищожена украинска бойна техника. Истината е, че даже и в обстановка на нахлуване ВСУ губят доста по-малко техника от врага, който се отбранява. 
 
" Трябва да се има поради, че нито едно контранастъпление не може да се случи без загуби. Разбира се, командването би трябвало да прави всичко, което е нужно, с цел да бъдат тези загуби по-малки. Най-важното е загубите в жива мощ да се допустимо най-ниски, тъй като хората са ни най-ценни. Техниката може да се възвърне, само че хората - не ", съобщи в ефира на  Эспрессо  народният народен представител на Украйна и серкетар на Комитета по въпросите на националната сигурност, защитата и разузнаването, полковникът от СБУ Роман Костенко, представен от УНИАН. 
 
Той напомни, че руснаците възнамеряваха да завладят Киев за три дни. Сега, след година и половина война, врагът е в глуха защита в Запорожкото направеление. Всички видяхме, че хората в тях останаха живи. Техниката ще бъде ремонтирана и украинските бранители още веднъж ще щурмуват вражеските позиции. Руснаците се пробват да покажат, че всичко върви по проектите им. Но техният проект беше различен - да завладеят Киев за три дни, а в този момент описват какъв брой " георично " се съпротивляват на наашето контранастъпление ", прибавя Костенко.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР