Руските окупатори изпратиха безпилотни самолети камикадзе на фронта в Украйна,

...
Руските окупатори изпратиха безпилотни самолети камикадзе на фронта в Украйна,
Коментари Харесай

Руснаците пратиха камикадзета Жериновски да воюват срещу Украйна

Руските окупатори изпратиха безпилотни самолети камикадзе на фронта в Украйна, носещи името на скандалния някогашен водач на ЛДПР Владимир Жириновски, написа УНИАН. Както оповестиха съветските медии, базирайки се на изказване на ръководителя на ЛДПР Леонид Слуцки, 10 безпилотни летателни апарата-камикадзе са се отправили по Херсон.

Съобщава се още, че дроновете са направени от доброволци. От партията настояват, дронът „ Жириновски “ към този момент е тестван в бойни условия. Съобщава се, че може да лети в дъжд и сняг на разстояние до 12 км и да носи до 3 кг товар.

Скандалният съветски политик Владимир Жириновски умря предходната пролет на 75 години.

Мистериозната му гибел беше обвързвана и със скандал - медиите 0съобщиха, че водачът на ЛДПР е умрял на 25 март, само че едвам на 6 април съветските управляващи публично потвърдиха кончината му.

През лятото стана известно, че в Руската федерация Жириновски е „ възкресен “ под формата на невронна мрежа. Тя има способността да лъже за успеха на Русия във войната против Украйна. Но също по този начин може да се кара, да псува и да задава един и същи въпрос повече от два пъти, което е доста типично за един съветски политик.

Превод:Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР