Руските нашественици в Буча жестоко измъчват и убиват цивилни. На

...
Руските нашественици в Буча жестоко измъчват и убиват цивилни. На
Коментари Харесай

Зеленски: Руските нашественици в Буча отрязаха главите и крайниците на хората

Руските нашественици в Буча грубо изтезават и убиват цивилни. На хората даже им отрязаха главите и крайниците. Това сподели президентът на Украйна Володимир Зеленски в изявление за предаването „ 60 минути “ на австралийския ефирен канал „ Nine Network “.

„ Изпитах болежка, изпитах ненавист, изпитах предпочитание за възмездие. Това е първото възприятие. Тогава страстта утихва и идва неразбирането – по какъв начин може да се отнасяш по този начин към хората, въобще към човечеството “, съобщи президентът.

Зеленски напомни, че съветският президент Владимир Путин е споделил, че военната интервенция в Украйна несъмнено не е против цивилни.

Десетки цивилни, починали по време на съветската окупация на украинския град Буча, бяха убити благодарение на флешети – стрели, употребявани в артилерийски снаряди за заличаване на противников личен състав по време на Първата международна война. Това заяви и английският вестник „ The Guardian “.

Малки железни стрели са открити от криминалисти, извършващи аутопсии на телата, открити в всеобщите гробове в Буча. Флешети са открити в главите и торсовете на починалите.

Независими специалисти по оръжията, които разгледаха фотосите на металните стрели, открити в телата на починалите, потвърдиха, че това са флешети, противопехотно оръжие, необятно употребявано по време на Първата международна война. В Буча съветската артилерия употребява такива оръжия дни преди войските да изоставен региона на Киев в края на март, споделят очевидци.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР