Руските нашественици използват цялата гама оръжия срещу украинските войници, но

...
Руските нашественици използват цялата гама оръжия срещу украинските войници, но
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна и светът ще поставят Русия на мястото ѝ

Руските нашественици употребяват цялата гама оръжия против украинските бойци, само че макар целия напън върху въоръжените сили на Украйна, фронтовата линия не се е трансформирала.

Това сподели президентът Володимир Зеленски във видеообръщението си към нацията, представено от " Укринформ ".

Разбира се, особени страсти провокират репортажите за Донецка и Луганска област. Правим всичко допустимо да възпираме вражеските офанзиви там - непрекъснати интензивни щурмове, които Русия не стопира, макар че търпи големи загуби там. Генерал Сирски рапортува за направленията Бахмут и Лиман. Водят се яростни борби, направи обзор той.

Имаше и отчет на министър-председателя на Украйна Денис Шмигал за обстановката в енергийния бранш и процеса на възобновяване на нашата енергийна система след съветските удари. Искам да отбележа, че имаме положителни вести, положителни резултати и това е достижението на всички наши енергетици, ремонтници, централна и локална власт, които извършват съответните задания. Ние отговаряме на енергийните потребности на хората и бизнеса в по-голямата част от Украйна.

Продължаваме нашия дипломатически маратон за подсилване на украинските воини и цялата ни страна. Днес се срещнах с италианската делегация, водена от министър-председателя Джорджия Мелони.

Днес се срещнах и с делегация на Конгреса на Съединени американски щати. Това е доста значим сигнал за страната ни, за целия район и за света. Вчера президентът Байдън беше в Киев. Днес - представители на Конгреса, а точно членове на Републиканската партия.

Нашето съдействие с Америка не стопира нито за ден, нито за минута. Заедно ние дейно укрепваме световната сигурност. Между другото недоумяващите недоволства, идващи от Москва, са единствено следващото доказателство за нашата успеваемост - на Украйна, на Съединени американски щати и на целия свободен свят.

Руската войска през днешния ден още веднъж е обстреляла грубо Херсон. Има ранени и починали. Убеден съм, че ще сложим терористичната страна на мястото ѝ. Всички дружно: украинците и светът, сподели още президентът.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР