Руските медии установиха, че служител на външното министерство, който е

...
Руските медии установиха, че служител на външното министерство, който е
Коментари Харесай

Заразен с холера може да е имал контакт със Сергей Лавров

Руските медии откриха, че чиновник на външното министерство, който е бил диагностициран с холера след завръщането си от срещата на Г-20 в Индия на 13 септември, е бил непосредствен до ръководителя на отдела на срещата на върха.

Според Notepad служител на министерството може да е имал контакт със Сергей Лавров и представителя на външното министерство Мария Захарова по време на полемики на срещата на Г-20.

Пациентът е приет в болница при идването си в Москва, а останалата част от делегацията, медиите, екипажът и пасажерите са изпратени под карантина.

Но Лавров и Захарова се върнаха в Русия, във Владивосток, с различен лайнер, настояват източници. Всички обаче летяха с един и същи аероплан до Ню Делхи от Бангладеш.

Предполага се, че служителят на Министерство на външните работи може да се е заразил преди Индия, защото преди този момент е посетил Бангладеш и Индонезия.

По време на полета до Москва той се почувствал зле и тогава лекарите сложили ужасна диагноза. Тестовете не са посочили съществуване на зараза при други контактьори. Няма заплаха за живота на инфектирания посланик, споделиха лекарите.

Припомняме, че Сергей Лавров взе участие в Общото заседание на Организация на обединените нации, което се организира в Ню Йорк.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР