Руските фронтови бомбардировачи Су-34 атакуваха командния пункт и личния състав

...
Руските фронтови бомбардировачи Су-34 атакуваха командния пункт и личния състав
Коментари Харесай

Руското МО: Су-34 атакуваха с бомби FAB-500 команден пункт на ВСУ в ДНР

Руските фронтови бомбардировачи Су-34 нападнаха командния пункт и персоналния състав на украинските въоръжени сили в южното донецко направление, оповестиха от съветското министерство на защитата.

„ Летателният състав на съветските въздушно-космически сили на самолети Су-34 извърши задача за нанасяне на удари с бордово оръжие по подразделения на въоръжените сили на Украйна в зоната на специфичната интервенция “, споделят още от съветското МО.

Уточнява се, че по задачата са хвърлени 500-килограмови фугасни авиационни бомби с универсални модули за обмисляне и поправяне. В същото време екипажите на самолетите не трябваше да навлизат в зоната на противовъздушната защита на съперника.

Веднага откакто водачите получиха удостоверение, че значими обекти са унищожени, те се върнаха на летището за политане, допълват от Министерството на защитата.

По-рано западни специалисти обявиха, че планиращите бомби, които съветските въоръжени сили сполучливо употребяват в зоната на Специалната военна интервенция, имат положителни вероятности за рационализиране. Например съветските инженери може да се опитат да подобрят аеродинамиката и да усилят обсега на полета им.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР