Руските дипломати в ООН, обявени за персона нон грата от

...
Руските дипломати в ООН, обявени за персона нон грата от
Коментари Харесай

Прогонените от ООН руски дипломати се прибраха в Москва

Руските дипломати в Организация на обединените нации, оповестени за личност нон грата от Съединени американски щати, отлетяха за Москва в неделя. Това оповестиха за ТАСС от непрекъснатата задача на Руската федерация към международната организация.

На 28 февруари американските управляващи подредиха на 12 чиновници на непрекъснатото посланичество на Руската федерация да изоставен страната до 7 март.

Руската страна оцени дейностите на Съединени американски щати като неприятелска стъпка, което е още един образец за корист с позицията на страната хазаин на Организация на обединените нации. Руското външно министерство акцентира, че стъпките на американските управляващи са преднамерена и цинична ескалация в двустранните връзки. Освен това стана известно, че Съединени американски щати експулсират последния съветски офицер, публично командирован в Дирекцията по военните въпроси на Департамента за мироопазващи интервенции на Организация на обединените нации, като в същото време не издават визи на други претенденти от съветското министерство на защитата.

Москва съобщи, че ще отговори на експулсирането на съветски дипломати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР