Рускинята Юлия Павликова се окичи с титлата „Lady Universe“, на

...
Рускинята Юлия Павликова се окичи с титлата „Lady Universe“, на
Коментари Харесай

Рускиня е новата „Lady Universe“, индийка и македонка й подгласят

Рускинята Юлия Павликова се окичи с купата „ Lady Universe “, на международния конкурс, който се организира у нас, в хотел Маринела и клуб Мегами, предходната вечер. Блондинката пребори конкуренцията от 21 девойки от целия свят, които бяха пристигнали, с цел да показват страните си.

Юлия е дългодишен модел и съгласно осведомени сега даже има школа, в която образова модели на всякаква възраст. Първа подгласничка на „ Lady Universe “ стана индийката Упасана Санкуар, а след нея се подреди представителката на Мекедония Фросина Блажеска. Трета подграсничка е представителката на Татарстан Айгул Зарипова, а четвърта сенегалката Ами Гуеие. „ Много мъчно се провежда международен конкурс, само че съм щастлива, че за четвърта поредна година състезанието е реалност. Благодаря на всички, които ме поддържаха и честито на победителките “ съобщи собственичката на състезанието Цвети Разложка, която блестеше в рокля на Христо Чучев.
Водеща на събитието бе Елизабет Метоева, която бе поверила стайлинга си в ръцете на Стоян Радичев.

Със специфични награди си потеглиха:
The best national costume- Корея
Lady photogenic- Италия
Lady Perfect body – Сенегал
Lady Frendship- Унгария
Lady Best Catwalk- Беларус

Сред журито бяха спонсори, сътрудници и кастинг шефове. Специално за положителното въодушевление на всички с ария поздравиха присъстващите родната певица Цвети Радойчева и гръцката звезда Йоргос Ясемис.Сред публиката пък се откройха Стефан Илчев и Лия.
Момичетата дефилираха в дрехи на Cliche и Палома Фешън, а на финала получиха дарове от „ Refan “, „ Megatan “ и Desire Mark.
Официални патньори на състезанието бяха виновността Верано Азур и цигари Corset.
Победителката и подгласничките си потеглиха с ръчно направени корони от Goto Jewellery and Diamonds.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР