Рускинята Лада Глибина показа на своите приятели във Фейсбук какво

...
Рускинята Лада Глибина показа на своите приятели във Фейсбук какво
Коментари Харесай

Шок! Жена случайно изми салам в съдомиялната и останките му я ужасиха до края на живота ѝ СНИМКИ

Рускинята Лада Глибина сподели на своите другари във Facebook какво ще се случи със колбас, когато той няколко часа престои в съдомиялна машина.

Дадената обстановка провокира стихия от страсти, разделяйки мненията на два лагера. За някои обстановката не е някакво феноменално изобретение, до момента в който за други, в противен случай, бе чист потрес.

Неочаквано изобретение

"Със фамилията ми ядем салами. След хранене парче инцидентно попадна с мръсните чинии в съдомиялната. Миенето на посудата продължи три часа, след което аз видях какво е останало от колбаса ", написа дамата във Facebook.


След изваждането му от съдомиялната, парчето колбас се било трансформирало в гъсто желе. При това формата му се била запазила, само че цветът му бил напълно липсващ.


При това дамата твърди, че е била купила един от най-скъпите салами, за който тя била сигурна, че е първокласен и го считала за естествен.

Гледайки на това, което било останало от колбаса, дамата изрично декларира, че към този момент в никакъв случай няма и да вкуси повече в живота си колбас.

Ситуацията провокира плевел спор.

Мнозина споделиха, че изобщо не се учудват от положението на салама, тъй като живеем във време, когато подобен процес на събитията е нещо всекидневно. Днес доста мъчно могат да се намерят хранителни артикули, които да са изцяло естествени.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР