Руски войник се похвали на жена си по телефона, че

...
Руски войник се похвали на жена си по телефона, че
Коментари Харесай

Руски войник се похвали на жена си, че е откраднал козметика от Украйна

Руски боец се похвали на жена си по телефона, че скоро се прибира от Украйна с откраднати тениски и козметика, съобщи организация УНИАН, цитирайки украинските служби, които са прехванали телефонния диалог.

От началото на войната на 24 февруари съветските нашественици разграбват каквото видят и намерят, а към този момент са стигнали и до такава степен да крадат козметика. Дамски глас пита съветския боец дали са правилни слуховете, че армията се връща вкъщи. Руският боец споделя, че първо ще отидат в Беларус, след това в Смоленск, и по-късно ще се прибере вкъщи.

Военният се хвали на жена си, че е съумял да открадне козметика и спортни облекла от украинско семейство. Жената, от своя страна, не го порицава, а с наслада приема новината за „ плячката “, тъй като евентуално в Руската федерация козметиката е разкош, а рублите не стигат. Ежедневни са мародерските прояви на съветските военни агресори, които нахлуха в Украйна, само че търпят тежки загуби и към този момент се отхвърлиха от офанзивата към Киев. Чуйте диалога:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР