Руски учени начело с биофизика и молекулярен биолог Пьотър Гаряев

...
Руски учени начело с биофизика и молекулярен биолог Пьотър Гаряев
Коментари Харесай

Руски учени откриха как да влияем на бъдещето си

Руски учени отпред с биофизика и молекулярен биолог Пьотър Гаряев провели проучване дружно с екип от лингвисти, от което се открило, че думите въздействат върху човешкото ДНК.

Изследователите разкрили, че данните се съхраняват в нашата ДНК тъкмо по същия метод, както се съхраняват в паметта на компютъра. Освен това се оказало, че нашият генетичен код употребява граматичните правила и синтаксиса по метод, който е доста непосредствен до човешкия език.

Поразително е заключението след редицата опити, което потвърждава, че думите и фразите могат да въздействат върху човешката ДНК.

Учените, които са употребявали вербализацията в вярната периодичност, са съумели да повлияят на клетъчния метаболизъм и даже да поправят генетични недостатъци.

Руските откриватели са съумели да предат информация от един набор ДНК на различен набор ДНК, както и да препрограмират кафези без да е нужен нито един хирургически прорез.

Учените са съумели да преобразуват ембрион на жаба в ембрион на саламандър, единствено като му приказват.

Работата на съветските учени дава научно пояснение на това за какво внушението и хипнозата имат толкоз мощно влияние върху хората. Нашата ДНК е естествено програмирана да „ откликва ” на думите.

 Мистерия

Според специалистите другите езотерици и гадатели употребяват точно мислената сила, с цел да пророкуват.

В генетичната основа на човек стои интуицията или наричана още „ хиперкомуникация ”. Хиперкомуникацията е термин, употребен за описването на обстановка, в която човек ненадейно получава информация от външен източник, а не въз основата на персоналните си познания.

Трите фактора, които попречват хиперкомуникацията, са напрежението, мощното безпокойствие и хиперактивността на мозъка.

Откритието на съветските учени евентуално ще помогне на хората да възвръщат изгубените си качества и още веднъж да се възползват от тях.

Ако успеем до край да активираме връзките на нашето ДНК, без проблеми ще можем да получаваме информация от Вселената, обвързвана с нашето бъдеще, както и да предаваме нашите стремежи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР