Руски щурмови самолети Су-25 са изпратени да патрулират в района

...
Руски щурмови самолети Су-25 са изпратени да патрулират в района
Коментари Харесай

Напрежението расте! Руски изтребители и бойни хеликоптери дебнат украинските кораби!

Руски щурмови самолети Су-25 са изпратени да патрулират в региона на Керченския пролив. Причина за това са дейностите на украинския флот, предава unian.net, представена от Блиц.

``
реклама

Припомняме, че през днешния ден към 7:00 сутринта, три украински кораба нарушиха държавната граница на Русия и се насочиха към Керченския пролив.



Според настоящата информация, Русия е изпратила бойни самолети и хеликоптери Ka-52 на мястото, където се намират корабите на украинския флот. " В 13.12 часа е закрепен заход на два ударни хеликоптера на Въоръжените сили на Русия на военен курс с взимане на прицел  и съпровождане от бордните им системи за ръководство на оръжията на катерите от Военноморски сили на Украйна ", предава пресслужбата на украинските военноморски сили. 

След като съветски транспортен съд на бреговата защита удари влекач на украинския флот, Москва стартира разгръщането на войските си в региона на Керченския пролив. Украйна упрекна Русия в „ съзнателно тараниране “ на украинския влекач, в резултат на което главният мотор на кораба, корпусът и защитната облицовка бяха развалени. В 11:30 часа от пристанището Бердянск са изпратени още два бронирани артилерийски кораба от клас Гюрза. 





Корабите на Военноморски сили на Украйна към този момент трети час чакат да преминат през Керченския пролив. В 13:42 часа, по информация на трафик контрола, придвижването под моста е затворено и в двете направления от танкер, който е спрял пред моста от страна на Азовско море. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР