Руски медии се опасяват, че войски на НАТО могат да

...
Руски медии се опасяват, че войски на НАТО могат да
Коментари Харесай

Бивш полковник от британската армия: Войски на НАТО може да влязат в Украйна

Руски медии се притесняват, че войски на НАТО могат да влязат на украинска територия, с цел да се борят против съветската войска. Алиансът досега не е изпращал бойци на място, само че ясно акцентира, че ще продължи да оказва помощ на Украйна, до момента в който тя освободи своите територии от съветската окупация.
Пенсионираният полковник от английската войска Хамиш де Бретън-Гордън твърди, че войските на НАТО могат един ден да влязат в Украйна. Той изрази мнението си в изявление за TalkTV, съобщи организация ТАСС.

Според него, в случай че „ нещо се обърка “ в Украйна, НАТО може „ да влезе във война с Русия през идващите няколко години “. " Западът направи всичко, с изключение на да изпрати своите войски. Възможно е членовете на НАТО и други страни, като Австралия, да би трябвало да преразгледат позицията си ", сподели Бретън-Гордън, който е работил в английския химически и нуклеарен полк.

Русия обаче е тази, която непрекъснато насочва нуклеарни и други закани към страните от НАТО поради продължаващата им поддръжка към Украйна. На 24 февруари 2022 година Владимир Путин стартира пълномащабна непредизвикана война против Украйна, която продължава и до през днешния ден.

Инфо: fakti.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР