Руската ваксина не само ще помогне за ускоряване на забавянето

...
Руската ваксина не само ще помогне за ускоряване на забавянето
Коментари Харесай

Германско издание: ЕС трябва да купи руската ваксина „Спътник V” незабавно

Руската ваксина освен ще помогне за ускорение на забавянето на акцията за имунизиране в Европейски Съюз, само че има и други аргументи за залагане на това лекарство, твърди немското издание Handelsblatt в обява на Матияс Брюгман
В политиката на разведряване може да се отиде и по този метод: купете съветската ваксина против „ Sputnik V " и по този метод облекчете напрежението в напрегнатите връзки сред Европейския съюз и Русия.
Ваксината е кръстена на първия в света галактически транспортен съд, изстрелян от Съветския съюз в космоса през 1957 година, добавяйки буквата V към името „ спътник ", както е думата „ Виктория ” (Победа). В момента тази ваксина е огромен политически триумф за Кремъл. Ако Европейски Съюз я купи, това ще му помогне в политиката. 
Без да чака резултатите от решителната трета фаза на тестванията, Русия през август 2020 година записва Sputnik V като първата антитоксична ваксина в света, която се трансформира в политически жест от страна на Кремъл, както по време на Студената война. 
 Париж: Спутник V е инструмент за агитация в ръцете на Русия Париж: Спутник V е инструмент за агитация в ръцете на Русия
Франция упрекна Русия, че употребява своята ваксина Спутник V като инструмент за разпространяване на въздействие, а не като метод за битка със...
Това беше последвано от вълна от рецензии, защото резултатите от тестванията за ваксини не бяха оповестени в задоволителна степен и западните учени мощно се усъмниха в първите данни. Но откакто ефикасността на имунизацията от 91,6% беше доказана през февруари в списание The Lancet и доста страни записаха Sputnik V, съветската ваксина се прояви в доста по-добра светлина.
Сега с изключение на унгарците, министър-председателите на някои немски провинции, както и представители на федералното държавно управление, желаят да купят Sputnik V. Вярно е, че Европейски Съюз би трябвало да направи това, какъвто е казусът с другите ваксини, употребявани сега в Европа. Но, в случай че Брюксел блокира покупката, тя ще би трябвало да бъде направена непосредствено от Берлин. 
Това е вярното условие. Също по този начин е вярно да извършите това в близко бъдеще. В последна сметка, както в тази ситуация със западните ваксини, договорите се подписват още преди Европейската организация по медикаментите EMA да записва ваксина. В момента EMA е в развой на инспекция на Sputnik V, а Унгария и Словакия към този момент употребяват московската ваксина след национална регистрация.
Три аргументи за закупуване на Sputnik V
Има три аргументи за покупката на съветската ваксина. Първо, тя би понижила напрежението сред Европейски Съюз и Русия. Москва и нейните политически съдружници в Европа - от Алтернатива за Германия и левицата в Бундестага до Марин Льо Пен във Франция или Виктор Орбан в Унгария - към този момент не можеха да настояват, че Европейски Съюз е антируски.
 Германия с апел към Европейска комисия да купи Спутник V на равнище Европейски Съюз Германия с апел към Европейска комисия да купи " Спутник V " на равнище Европейски Съюз
Германия прикани Европейската комисия да закупи съветска ваксина " Спутник V " за Европейския съюз, разгласи немски представител, представен от...
На второ място, доста хора, които са инфектирани с „ вируса на Путин “ и все пак се доверяват на шефа на Кремъл повече, в сравнение с европейските политици ще желаят да бъдат имунизирани със Sputnik V. Това ще форсира образуването на незабавно нужния стаден имунитет.
Фактът, че Русия е научно способна да реализира огромни триумфи в медицината, е потвърден още по времето на Съветския съюз. Германска демократична република, благодарение на имунизацията против полиомиелит, съумя да изкорени тази болест по-рано от Федералната република.
И трето, главното нещо в битката против пандемия е да се употребява всичко, което оказва помощ.
Превод: Ганчо Каменарски
Още:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР