Руската страна е уведомила съответните агенции на ООН, ОССЕ и

...
Руската страна е уведомила съответните агенции на ООН, ОССЕ и
Коментари Харесай

Русия обяви коридори за евакуация. Ще бъде ли успешна операцията

Руската страна е уведомила съответните организации на Организация на обединените нации, ОССЕ и Международния комитет на Червения кръст за откриването на филантропични коридори в Украйна от 10:00 часа през днешния ден, съобщи съветският междуведомствен координационен щаб за филантропична помощ в Украйна.

" Тази информация беше обявена на профилираните структури на Организация на обединените нации, ОССЕ, МКЧК и други интернационалните организации посредством всички налични осведомителни запаси, в това число средствата за всеобща информация ", обявиха от щаба.

В известието се прецизира, че ще бъде обезпечен надзор на евакуацията, в това число благодарение на съветски безпилотни самолети.

" Ето за какво предизвестяваме, че всички опити на украинската страна още веднъж да заблуди Русия и целия цивилизован свят, като прекъсне филантропичната интервенция сякаш по виновност на Руската федерация, този път ще са безполезни и безсмислени ", гласи известието.

Руската федерация афишира режим на тишина от 10:00 ч. през днешния ден и отваря филантропични коридори по искане на френския президент Еманюел Макрон, отправено към Путин.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР