Руската служба на BBC съобщава, че срещу сателитното излъчване на

...
Руската служба на BBC съобщава, че срещу сателитното излъчване на
Коментари Харесай

Сигналът на украинските телевизионни канали беше временно заглушен след руска атака

Руската работа на BBC оповестява, че против сателитното лъчение на една от водещите украински телевизионни компании " 1+1 " е била осъществена офанзива. В резултат на това излъчването на малкия екран е спряно, съобщи News.bg.

" Всъщност, паралелно с циничната офанзива против мирния Чернигов, имаше спомагателни опити за блокиране на сателитното лъчение на Украйна на транспондера Astra 4A 11766 H, където излъчват 39 телевизионни канала на " 1+1 " Media ", заяви телевизионната компания.

Според " 1+1 " от началото на март Русия интензивно се пробва да заглуши сигнала на украинските телевизионни канали на спътниците Astra4A и Hotbird13E, които принадлежат на европейските телекомуникационни компании SES и Eutelsat.

Телевизионната компания счита, че заглушаването на украинските телевизионни канали се дължи на желанието на Русия да " дезориентира обществото и да популяризира противников разкази, изключително в териториите, граничещи с краткотрайно окупираните градове и села ".

Съдейки по известието на " 1+1 ", излъчването на канали в кабелните мрежи и интернет продължава, като операторът приканва потребителите да се насочат към сходни различни източници.

 

Източник Фокус

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР